RAME ZOLFO 0,25L


61,50 kn

Dodaj u košaricu

Primjena / DOZE primjene:

KULTURAKOLIČINA ml/100 L vode
Vinova loza250 - 350 ml
 Jabuka i kruška200 - 300 ml
 Maslina 300 - 400 ml
 Krumpir 200 - 300 ml
 Rajčica 200 - 300 ml
 Jagoda 250 - 350 ml
 Hortikultura (šparoga, artičoka, kupus, cvjetača, krastavac,...) 200 - 300 ml
 Ukrasno bilje 200 - 300 ml
 Koštičavo voće 400 - 300 ml

 

RAME ZOLFO je tekuće gnojivo na bazi bakra i sumpora. Jedinstvena formulacija ovog proizvoda omogućava primjenu pri niskim dozama s visokom aktivnošću.

Brzo nadoknađuje manjak sumpora koji je biljci temeljni element u sintezi proteina, zbog čega je važan u hortikulturnoj i voćarskoj proizvodnji, te proizvodnji industrijskog bilja. Bakar je ključan u sintezi klorofila. Sinergija koju pokazuju ova dva elementa povoljno utječe kako na fiziološko, tako i na zdravstveno stanje biljke.

Koristi se u: vinovoj lozi, jabukama i kruškama, maslini, krumpiru, rajčici, jagodi, hortikulturi (šparoga, artičoka, kupus, cvjetača, krastavac, lubenica, dinja, bundeva, salata, grašak, grah, mahune, patlidžan, celer, komorač i dr.) te ukrasnom bilju.

Povećava otpornost biljaka na bolesti, pa se njegovom primjenom smanjuje potreba za primjenom sredstava za zaštitu bilja.

Pošto je RAME ZOLFO gnojivo, za njegovu kupnju Vam nije potrebna nikakva iskaznica.

Sastav:

  • Bakar u obliku tribazičnog bakrenog sulfata 17%
  • Sumpor 20%

Pošto su i tribazični bakreni sulfat i sumpor dozvoljeni u ekološkoj proizvodnji, RAME ZOLFO se može koristiti i u ekološkoj poljoprivredi.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se