OBAVIJEST


Poštovani kupci,

jeste li znali da je manje od 12% našeg cijelog planeta prekriveno obradivim površinama a prehranjuje 7,5 milijardi ljudi.

Ako ste jedan od sretnika koji raspolaže jednim od najvrjednijih resursa i želite ga dodatno oplemeniti na način da uzgajate vlastitu zdravu hranu i pritom se rekreirate na otvorenom i u zelenilu mi vam u tome stojimo na raspolaganju već  30 godina sa besplatnim savjetima i  ponudom certificiranog, netretiranog i NE-GMO sjemenja povrća, trava, krmnog bilja, cvijeća, gnojiva, zemlje i ostalog.

Možete nas posjetiti u centru grada (Zagrebačka 18, u blizini tržnice na obali) ili na Zametu (u blizini projekta RIO i ispod sportske dvorane, pristup autom omogućen). OBA MALOPRODAJNA MJESTA TE VELEPRODAJA RADE PREMA UOBIČAJENOM RASPOREDU.

Web shop također radi i možete u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg mjesta u Hrvatskoj naručivati robu te nam slati upite
Ako ste s otoka te u posjetu gradu možete ostaviti narudžbu nekoliko dana ranije a mi ćemo vam pripremiti robu prije polaska katamarana.
 Kontakt

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se